Voorzieningen

Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig                                 en wij bieden wat extra’s

U vindt op ons terrein een compleet ingerichte keuken (geen wasmachine, wel een centrifuge en een wasdroger) met een tafel om te eten als het weer wat minder is. In onze half open grote schuur kunt u ook bij slecht weer prima vertoeven; er staan zitbanken en stoelen en er staat een tafel om aan te eten. Eventueel kan hier ook gebarbecued worden. In de schuur en in de keuken vindt u allerlei spullen (laarzen, sport- en spel, schepjes, boeken/tijdschriften etc.) die u kunt gebruiken.

 

Op het terrein staan twee tuintafels en u kunt een vuurschaal krijgen om zelf een fikkie te stoken. Er is hout tegen een geringe vergoeding of u gaat zelf de boswal in om te sprokkelen. Wilt u een keer heerlijk barbecueën dan brengen wij u graag in contact met De Hoppe in Broekland.

 

Joxhorst 2

 

Wij streven naar duurzaam of eco-effectief beheer. Dit betekent dat er voor u ecologisch afwas- en schoonmaakmiddel, zeep en shampoo klaar staan. Weer iets om te vergeten en te ontspannen ;-). Gebruik van eigen spullen (tenzij ecologisch) en een chemisch toilet is niet toegestaan.

 

En natuurlijk onze mooie zwemvijver en houtgestookte badkuip. Wilt u gebruik maken van de houtgestookte badkuip, laat ons dat dan op tijd weten!